Saturday, January 10, 2009

KNiiTTiNG!!: Fer mitja "virtual"?

Uns desenvolupadors han estat experimentant amb els comandaments de la Wii per fer-la servir com a eina d'aprenentatge per fer mitja, amb una idea similar al Guitar Hero o el Dance Dance Revolution però per a bellugar les agulles.

De moment està en beta, però podeu llegir-ne la informació a la seva web: KniiTTiiNG!!



La veritat, per experiència, aprendre a fer mitja és bastant fàcil (fins i tot més fàcil que aprendre com utilitzar els comandaments de la Wii per a algun joc, com ara el de Bola de Dr ac, que complicat!), i aquesta em sembla una idea bastant enrevessada... A banda d'això , un cop has après a fer els dos punts que hi ha (del dret i del revés), quina gràcia té moure les agulles virtuals si al final no tens cap bufanda per ensenyar!

Si voleu aprendre a fer mitja, parleu amb l'àvia, i si no us en pot ensenyar (la meva en sap molt, però com a professora...) us recomano aquest llibre: Stitch & Bitch


Això si, crec que la tecnologia és fantàstica per ajudar a fer mitja (mitja 2.0 que en dic jo), no hi ha res com veure un vídeo curt per entendre una tècnica, i Internet està PLE de patrons gratuïts. Us recomano Knitting Help (vídeos de tot el que cal saber) i Ravelry (una xarxa social al voltant de la mitja i el ganxet, que, per cert, està molt ben dissenyada). Si us en feu busqueu-m'hi, el meu usuari és "ultrasonica".

via Crafty Crafty