Thursday, February 09, 2006

PLACEBO: disc nou, video nou

El 13 de març surt el 5è album de Placebo! Es diu Meds, com la primera cançó, que canta amb la VV dels The Kills.

El dia 6 de març sortirà el primer single que (no entenc perquè...) serà "Because I want you" a Gran Bretanya i en canvi "Song to say Goodbye" a la resta del món.

M'encanta Placebo, tot i que ara fa un temps que la cosa estava calmada, va arribar a veritables nivells obsessius... vaig anar a 2 concerts de la mateixa gira i tot, el de Barcelona i el del FIB fa dos anys. Aquest any han anunciat dates per Gran Bretanya a l'abril i alguns festivals pel juny/juliol... de moment no pinta molt bé pel FIB... de totes maneres m'estimaria més que vinguessin a Razzmatazz perquè prefereixo veure'ls de més a prop i m'agraden més els concerts petits.

He de dir que encara que no ha sortit, el disc ja s'ha filtrat a Internet. Puc dir que realment està molt bé, que és veritat que sona més com el Placebo del principi, es veu que el productor els va dir que havien de tornar a fer un "primer disc". Més "Without you I'm nothing" i menys "English Summer Rain". Jo el descriuria com "intens". I no entenc perquè Meds no és el primer single...

Aquí us deixo la track list:

1. Meds
2. Infra-red
3. Drag
4. Space Monkey
5. Follow The Cops Back Home
6. Post Blue
7. Because I Want You
8. Blind
9. Pierrot The Clown
10. Broken Promise
11. One Of A Kind
12. In The Cold Light Of Morning
13. Song To Say Goodbye

I aquí teniu el nou vídeo per "Because I want you" que ja ha sortit:En quant al tema de les descàrregues per Internet. Estic d'acord que és una putada que el disc estigui a Internet quan han preparat un llençament a bombo i platillo. Però es el que deia The Wolf, jo potser pagaré més per una entrada de concert encara que no em compri el disc. A mi m'agrada tenir els cd's, així en plan fetitxista, amb la caixa i tot el rotllo, encara que sigui una tonteria així que me'l compraré. El que és injust és que primer sortirà el disc normal i al cap d'uns dies (quan la gent a que els agrada molt ja el tinguin) sortirà una altra versió amb un dvd de regal... així que esperaré, que ja m'ha passat altres cops i crec que és una estratègia de distribució estúpida que castiga als pocs fans que queden que encara es compren els cds.

Virginia.

No comments: