Thursday, October 02, 2008

I Met The Walrus

Fa un temps vaig estar curiosejant per la nova plataforma que han creat els de You Tube, la You Tube Screening Room, amb el (modest) slogan "Connecting films and audiences in the world's largest theatre"

Trobo que és una bona iniciativa per a distribuïr continguts de qualitat apalancant-se en l'audiència de la seva web, però sense deixar que es barregi amb la infinitat de vídeos que hi ha penjats (no ens enganyem, de vegades costa trobar les coses bones enmig de tanta "palla"). La idea és que You Tube seleccioni continguts (principalment curtmetratges) i els publiqui amb acords amb els seus creadors. Si en voleu més detall, m'agrada l'anàlisi que en fa la Chica de la Tele.

El que en realitat volia compartir és el primer vídeo que hi vaig veure i que em va impactar moltíssim: un curtmetratge d'animació boníssim, basat en una entrevista en àudio que un noi de 14 va aconseguir fer-li a John Lennon el 1969 (la època en que no el volien deixar entrar a Amèrica, del "Give Peace a Chance..., etc.)

Està molt ben fet, va estar nominat als Oscars del 2008 al millor curt d'animació, i entre les imatges i la veu de Lennon és bastant hipnòtic. Cliqueu a la imatge per veure'l a l'Screening Room



Si us interessa aquest tema us recomano que veieu el documental The US vs John Lennon

Virginia

No comments: