Wednesday, December 17, 2008

5 consells per sortir a El món a Rac1

Ahir al matí ens vam llevar amb la sorpesa inesperada que a la secció Bloggies d'El Món a Rac1 van recomanar un altre bloc nostre (literalment "ens vam llevar" amb això perquè vaig saltar del llit d'un bot quan ho vaig sentir)


Bé, doncs, per si algú s'ho pregunta, què cal fer per aconseguir aquest gloriós "minut de fama"?

1. Escriu un blog en català: semba evident, però confesso que m'he sentit temptada sovint a escriure en anglès, ampliar el meu mercat potencial... però NO, error! El català a Internet precisament té molt potencial, entre d'altres motius, menys competència ;-) )

2. Escriu i segueix encara que et sembli que parlis sol: això dels blogs de vegades és bastant solitari, però s'hi ha de posar paciència i anar escrivint... trobo que com més escrits hi ha, més m'obligo a seguir escrivint... més contingut hi ha...i millor és el blog!

3. Estigues "al loro": segueix l'actualitat i estigues al dia dels temes claus dels que parlen, no cal ser un butlletí de notícies, però sempre pots dir-hi la teva i afegir a la "conversa global" (nota: escoltar El Món a Rac1 pot ser una bona manera de seguir aquest punt)

4. Escolta el que diu en Basté: si, ja sé que de vegades s'enrotlla molt, que costa seguir el fil amb la pregunta del dia, el davantal, les píndoles, les seccions..., però estigues atent a la programació del dia, i més important encara, a la programació dels dies següents (això és bàsic per al punt que ve ara)

5. Envia'ls un mail en el moment adeqüat: quan sentis que un dels temes de la setmana és el nucli central del teu bloc, o que has dedicat un post llarguíssim al personatge del dia, és el teu moment! Posa't en contacte amb ells i...

Molta sort! Aviseu-me si algú aplica el meu mètode i li funciona...

(nota: aquest blog ja hi sortirà algun dia, quan tingui més contingut i no sigui tan calaix "desastre"...)

2 comments:

Anonymous said...

Vaja, escric en català, però temes d'actualitat diria que no... així que no crec que aparegui mai al món a RAC1. Ara... han publicat un conte meu... alguna cosa és alguna cosa...

No sabia que teníeu un altre blog... afegit al reader!

Ens la veiem!

Anonymous said...

zelo intiresno, hvala