Tuesday, January 23, 2007

Erm a la Sala Castelló

(Després d'una breu pausa, ja he acabat el que havia d'acabar i torno al blog. Ja explicaré un altre dia perquè. He de dir que no m'havia adonat que tenia els comments moderats... haha... Jo em pensava que no havia respost mai ningú!!! En fi, sense comentaris (mai més ben dit), ja els he publicat... Hola a tothom! Ara respondré!)

La setmana passada The Wolf i jo vam anar a la Sala Castelló (al costat del mercat de Sta. Caterina) a veure Erm en concert. Erm és un músic de Barcelona que vam descobrir gràcies al fantàstic recopilatori de nova música catalana que és el disc de Porca Misèria (porca misèeeeeeeeriaaa que la viiiii.... gràcies Joel!). The Wolf es va comprar el disc d'Erm i ens hi vam enganxar. La setmana passada el vam googlejar i vam saber que tocava dos dies després: perfecte!

La sala era molt (molt!) petita i l'ambient molt familiar. Jo crec que eren tots amics seus perquè el saludaven quan entraven, i la del meu costat estic convençuda que era la tieta. Es devien està preguntant qui erem nosaltres hehe... El concert ens va agradar MOLT la veritat. Erm cantava i tocava i anava acompanyat d'un altre guitarrista i un Mac (evidentment, això és un tema per un altre post). Darrera, en una televisió s'hi projectaven videos que, la veritat, acompanyaven molt (algunes de les idees eren molt bones!).

La seva veu en directe fins i tot em va agradar més que al cd, sonava menys electrònica, pq a la gravació està força retocada. En concert em va recordar molt a Mishima que em semblen genials). Va tocar gairebé totes les cançons del primer àlbum (excepte Naufragi, i no ho entenc perquè és boníssssima!!!) i unes quantes del nou que estan gravant. En resum puc dir que el nou disc promet ser tan bo com el primer i un pèl més escatològic pel que fa a les lletres. Estarem atents quan surti!

Us recomano que passeu per la seva web perquè hi podeu sentir el primer àlbum sencer en streaming: Espai Erm. Les millors són: Naufrgai, Herois, Pedres, Jardins i Isolat (vale, ja sé que he posat aquí mig disc, però és que és curtet i totes són molt bones!).

Fins (ara sí eh?) ben aviat!

(i salutacions a tots els que vau comentar, m'estic donant cops de cap amb el teclat per no haver vist que tenia els comentaris moderats...)

2 comments:

Anonymous said...

ei bon dia i bon dilluns...aquí David Pérez, també conegut com a erm en cercles reduïts (gairebé familiars jejej) estava navegant i he trobat el teu comentari sobre el concert a la Castelló i m'ha fet gràcia (sobretot lo de la tieta, és cert que hi era jajaj... molt bé); el 22 de febrer toquem a l'Heliogàbal de Gràcia; si voleu estar al corrent del què passa a ermlandia és millor, ara per ara, que mireu www.myspace.com/ermdavid (i de pas podeu descobrir gent que fa coses molt interessants). Pel que fa a la web "oficial" es pot escoltar el disc però la resta l'estic refent . Naufragi? ummmmmmm...

gràcies per l'interès

salut!

david

Virginia said...

Hola! benvingut al nostre blog! Hehe... quina gràcia, tu!

Doncs ens apuntem lo de l'Heliogàbal, a veure si podem venir... i a veure si toques Naufragi! ;-) I em passaré pel teu MySpace, a veure això que dius, i la gent interessant de la que parles.

Una salutació! (i records a la tieta! )